Mocht u interesse hebben in een van onze kittens, lees dan eerst onderstaande tekst. Mocht u dan nog serieus geïnteresseerd zijn dan zijn we zeer benieuwd naar wat u onze kittens te bieden heeft.

Gezondheid & karakter staan voorop, uiteraard wordt er ook gekeken of beide ouderdieren elkaar aanvullen op eventuele minpunten om zo goed mogelijk aan de rasstandaard te voldoen.
Ondanks dat ik heel veel zorg neem om met gezonde dieren te fokken geeft dit geen garantie dat de dieren niet ziek kunnen worden.

Uiteraard maken we graag kennis met u, zodra de kittens oud genoeg zijn om visite te ontvangen.  Dit zal meestal na de 5de week zijn.

De kittens die hier geboren worden, worden met veel liefde in huiselijke kring grootgebracht. Ze zullen hier gewend zijn aan het leven in een meerkats huishouden, ik vindt het geen fijn idee dat een kitten alleen bij iemand geplaatst wordt. De voorkeur gaat er dan ook naar uit om kittens altijd met z’n tweeën te laten verhuizen. Het tweede kitten hoeft uiteraard geen raskitten te zijn, maar kan ook een heel leuk huis, tuin & keuken kitten zijn (of een jonge kat die nog graag speelt).
De kittens die hier geboren zijn mogen niet vrij buitenlopen, wegens de vele gevaren. Een afgesloten tuin of een kattenren is een mooie oplossing, maar bij voldoende speel & klimmogelijkheden binnen zeker geen noodzaak.

Uiteraard blijven ik graag op de hoogte van de kittens die verhuizen!

* ze mogen verhuizen als ze tenminste 15-16 weken oud zijn
* ze zijn dan ingeënt (2 x), gechipt, ontwormd en vrij van vlooien
* ze krijgen een stamboom mee van de Limbra Cat Club
* ze krijgen daarbij een kittenpakket mee, waarin in elk geval het voedsel zit wat ze hier gewend zijn te krijgen.

Ik werk niet met een wachtlijst (uitzondering voor kittenkopers uit het verleden), de site wordt bijgewerkt als er meer nieuws is en de planning bekend is. Zodra de kittens oud genoeg zijn komen ze op de site te staan.