Soms gebeurt het wel eens dat een kat zich niet goed in groep voelt. In dat geval kies ik voor herplaatsing van de kat om de rust in de groep terug te brengen en ook voor het plezier van de andere kat.

Mijn katten zijn geen kinderen gewend, om die reden plaats ik ze dan ook niet bij jonge kinderen. Kinderen vanaf een jaar of 10-12 zou geen probleem moeten zijn.

Uiteraard zijn ze ingeënt, gezond verklaard & gechipt. Ook eventuele testen zijn in te zien en kopieën hiervan zullen mee verhuizen.

Op dit moment (11 juli 2021) heb ik 2 herplaatsers:

Sjakie (alias The Blue Sassenach Surprise)
Brits Langhaar Lilac White
Kater Gecastreerd
27-08-2015

Sjakie is mijn eerste dekkater geweest en is inmiddels al een aantal maanden gecastreerd en ondanks meerdere pogingen gaat het echt niet lukken om het terug te groep in te krijgen. Een aantal castraten zijn bang voor hem en hij vindt het af en toe nodig als er gespeeld wordt om dan hardhandig in te grijpen.

Het is een verschrikkelijke lieve kater die graag aandacht krijgt en nog erg speels is.
Heeft een makkelijk te onderhouden vacht. Sjakie plaats ik liever niet bij andere katten.

Flint (alias Nomoya’s Flint)
Brits Langhaar Chocolate Tabby Mackerel White
Kater Gecastreerd
15-01-2020

Flint is een verschrikkelijk lief joch. Krijgt graag aandacht en slaapt het liefst op bed (als het koud is net als z’n moeder eerst even onder de dekens opwarmen). Heerlijk speels en gek doen staat dagelijks wel op z’n programma.
Flint z’n vacht is redelijk makkelijk te onderhouden, echter is hij nog jong en kan zijn vacht nog wat veranderen. ’s winters heeft hij in elk geval een behoorlijke jas aan.
Kammen laat hij toe, maar als het genoeg is dan is het volgens hem ook klaar. Met wat trucjes lukt het prima om hem te onderhouden.
Flint kan prima bij andere katten geplaatst worden.