Soms gebeurt het wel eens dat een kat zich niet goed in groep voelt. In dat geval kies ik voor herplaatsing van de kat om de rust in de groep terug te brengen en ook voor het plezier van de andere kat.

Mijn katten zijn geen kinderen gewend, om die reden plaats ik ze dan ook niet bij jonge kinderen. Kinderen vanaf een jaar of 10-12 zou geen probleem moeten zijn.

Uiteraard zijn ze ingeënt, gezond verklaard & gechipt. Ook eventuele testen zijn in te zien en kopieën hiervan zullen mee verhuizen.

Op dit moment (januari 2023) heb ik 2 herplaatsers:

Rocky (alias Nomoya’s Rock ’n Roll)
Brits Langhaar Lilac White
Kater Gecastreerd
Geboren: 13-05-2019

Rock is hier geboren en is nadat hij een paar keer vader is geworden inmiddels gecastreerd. Nu mag hij verhuizen als het juiste plekje zich aandient, hij verhuisd bij voorkeur met z’n maatje Flint. Maar mag ook alleen verhuizen naar een nieuw plekje.

Flint is een chocolate tabby white Brits Langhaar, geboren op 13-01-2020. Ook een gecastreerde kater.

Ze zijn gewoon gewend aan dagelijkse geluiden etc, Flint heeft alleen meer tijd nodig om te wennen aan nieuwe (in zij ogen vreemde) dingen.
Rock is een verschrikkelijk lieve en aanhankelijke kater, komt heel graag knuffelen en heeft een redelijk makkelijke vacht om te onderhouden.

Flint (alias Nomoya’s Flint)
Brits Langhaar Chocolate Tabby Mackerel White
Kater Gecastreerd
15-01-2020

Flint is als hij eenmaal gewend is verschrikkelijk lief en lekker ondeugend. Als hij niet regelmatig uitgedaagd wordt met speeltjes dan gaat hij klooien met de waterbak 🙂
Hij heeft een bewerkelijke vacht, als je hem bijhoudt is het geen probleem. ’s winters heeft hij in elk geval een behoorlijke jas aan.
Uiteraard krijgt men uitleg qua vachtverzorging.
Flint kan prima bij andere katten geplaatst worden.