Naast de Brits Langharen wonen hier nog een aantal katten (castraten), hun verdienen uiteraard ook een plekje op de site.

beerBeer, is pas de laatste jaren steeds knuffeliger aan het worden en accepteert steeds meer van “vreemde” mensen. Hij kan zeer autoritair overkomen en zal niet schromen z’n nagels te gebruiken als hij z’n zin wil hebben of als hij duidelijk wil maken dat iets van hem is. Een kat met gebruiksaanwijzing, maar die is inmiddels goed leesbaar.
Overleden 29-03-2018

kali11012014Kali is hier komen wonen met 4 maanden oud en was niet gewend aan mensen, zolang je niets van haar wilt gaat het prima en voert ze soms een gesprek op een meter afstand met je. Ze wil geen direct contact en functioneert op haar manier prima, met de katten kan ze het beter vinden.

theaThea, m’n kleine meisje. Kruipt graag altijd bij andere katten of ze dat nu willen of niet, slaapt graag onder dekens of gewoon lekker in holletjes.
Overleden 22-02-2016

 

jet2013Jet is een echte Brit, met bijbehorende uitstraling. Een echte knuffelkat, die haar aandacht echt opeist zodra je ’s avonds lekker rustig zit. Heeft regelmatig haar gekke 2 minuten en crost dan het hele huis door om daarna tevreden te gaan zitten kijken.
Overleden: 25-12-2018

diegoDiego is de jongste telg van het gezelschap, hij is in de zomer van 2011 hier gekomen ter verzorging via het asiel. Een echt knokkertje is het gebleken en ondanks z’n achterstand & problemen toendertijd is hij uitgegroeid tot een heerlijke knuffelkat van 6 kilo. Zo gek als een deur, maar met z’n blauw/groene ogen zo onschuldig als het maar kan.