Het C- nest van de cattery is geboren op 1 juni 2014 en bestaat uit 2 poesjes (chocolate tortie en blue tortie & white) & 4 katertjes (2 lilac & white, 1 black & white en 1 black). Alle kittens zijn inmiddels verhuisd. Chester als laatste verhuisd, hij woont nu bij Martine van Cattery Krijalo.

Op zondag 1 juni is Nomoya is een rap tempo bevallen van 6 schitterend kittens. Ze is om even voor 3 uur ’s middags begonnen met verlies van wat vruchtwater en binnen een uur werden er 4 kittens geboren. Ze heeft toen even pauze genomen en na 1,5 uur zijn de laatste 2 geboren.

Stamboom van de kittens: http://www.pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1143600;2:1153720&g=4&p=bri&date=iso&o=ajgrep

18 september 2014
Inmiddels zijn Cees & Charly ook verhuisd.

Gewoon een middagje bank hangen met Beer

8 september 2014

Afgelopen zondag is Ingrid langs geweest om te kijken of er in het echt ook een klik was met Cees of Charly, met als resultaat dat komende donderdag Cees gaat verhuizen. Hij heeft z’n gouden mandje gevonden.

5 september 2014

Afgelopen zondag is Cerah verhuisd naar België, ze heeft het daar heerlijk naar haar zin en was vanaf het eerste moment volledig thuis :-), Cooper is gisteren verhuisd naar overburen van m’n ouders in Alkmaar. Ook hij heeft z’n gouden mandje gevonden, alhoewel hij de hond nog niet helemaal vertrouwde. Maar dat gaat helemaal goedkomen!

21 augustus

Bijna 12 weken en nu al tussen de 1720 & 1830 gram! Het zijn stuk voor stuk heerlijke kittens.

Lekker spelen !

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=IpmIIcBZB0U

3 augustus

Vandaag zijn Marion, Ronald & Martijn op bezoek geweest en zijn gevallen voor de charmes van Cerah. Over 4 weekjes gaat ze hun kant op verhuizen.

Morgen gaan ze voor hun eerste enting, ze zijn allemaal de 1100 gram gepasseerd inmiddels.

Charly Chester Cees
Cinta Cooper Cerah

21 juli

Te lang sinds de vorige update, maar Cooper kreeg ineens kale plekken over de gehele onderkant van z’n lichaam en ook de rest van z’n vacht voelt anders als de vacht van z’n broertjes & zusjes. Van alles uitgesloten, uiteindelijk blijkt dat het een vitaminetekort moet zijn geweest. Hij heeft een injectie multivitamine gehad en krijgt elke dag wat vitaminepasta en A/D blik van Hill’s. En hij begint al weer aardig vacht terug te krijgen. Ziet er nu nog uit als een “lelijk” eendje, maar wordt straks net zo’n mooie kerel als z’n moeder !
Qua karakter is het in elk geval een heerlijk ding 🙂 Speels, ondeugend en altijd in voor kattenkwaad.

De rest gaat gewoon lekker, ze hebben het warm gehad de afgelopen paar dagen, maar koelmatjes doen wonderen:

Koelmat

Ze groeien lekker en beide dames hebben inmiddels door hoe ze over de afzetting van “hun” kamer moeten komen en vanmorgen kwam Cerah naar beneden gewandeld, om daar een parade rondje door de kamer te maken. Kleine druktemaker! Als ik thuis ben zitten ze gewoon beneden, maar voor hun en mijn rust zitten ze als ik er niet ben gewoon in hun eigen kamer. Die volledig ingericht is voor de katten.

Cees is gewoon een heerlijke stoere kerel, die je gewoon heerlijk kan gaan zitten observeren, Charly is wat afwachtender en Chester is een ondeugd eerste klas!

Foto’s gisteren van het hele spul:

3 juli

Inmiddels is het 6-tal al weer 4,5 week oud en gaat alles nog steeds op rolletjes. Sinds vorige week vrijdag hebben ze hun eerste hapjes pate gekregen, iets wat er meerdere keren per dag goed in gaat. Voor Nomoya wel zo fijn 🙂 Ze beginnen al echt mini spurtjes te trekken en ook de speeltjes beginnen ze te snappen. De eerste zijn de 500 gram al gepasseerd, gaat hard nu ze zelf steeds meer gaan eten.

12 juni

Het gaat gewoon heerlijk met het 6-tal en Nomoya, ze groeien elke dag goed en de startgewichten tussen de 94 & 105 gram zijn gestegen naar gewichten tussen de 205 & 228 gram. Inmiddels zijn van de 2 lilac mannen de oogjes open, de rest is aan het gluren, dus die zullen snel volgen. Het zijn zeer tevreden kittens!

8 juni

Portretjes van 2 dagen oud

En de eerste momentjes….