24 augustus 2020

Op dit moment heb ik 2 herplaatsers beschikbaar, mocht u interesse hebben zie ik graag een uitgebreide mail tegemoet over de situatie waar ze eventueel terecht zouden komen.

Voor herplaatsers geldt dat ze gecastreerd/gesteriliseerd zijn, entingen op orde zijn en ook testen beschikbaar zijn.

Nyx & Sjakie zouden ook samen herplaatst kunnen worden.

Sjakie (The Blue Sassenach Surprise)
Sjakie is een verschrikkelijke lieve knuffelkater, hij heeft in huis geleefd als dekkater. Op z’n tijd loopt hij gewoon los, echter kan hij niet met alle katten in huis door 1 deur en is dit ook niet verbetert sinds zijn castratie.

Sjakie is geboren op 27 augustus 2015

Ik ben op zoek voor hem naar een huis waar hij veel aandacht krijgt en geen jonge kinderen aanwezig zijn. Een andere poes zal vermoedelijk geen probleem zijn, echter moet het dan geen pittige tante zijn. Hij is nog zeer speels en kan er van genieten om buiten in het zonnetje te zitten (afgezette tuin). Sjakie heeft nooit gesproeit.

Sjakie z’n vacht was altijd makkelijk te onderhouden en hij laat zich ook makkelijk kammen.

W. CH The Blue Sassenach Surprise

Nyx (Almighty Nyx Kattenheuvel)
Nyx is een lieve speelse dame met een heerlijk eigenwijs karakter. Ze komt graag bij je kijken en kletst regelmatig terug als je wat tegen haar zegt.  Nyx kan helaas sinds haar sterilisatie de draai in de groep niet meer vinden en ook haar halfzusje begint haar nu te pesten.

Nyx is geboren 10 maart 2018

Voor Nyx ben ik op zoek naar een rustig huisje, zonder kinderen & andere katten (met Sjakie gaat het erg goed samen). Ze komt niet op schoot maar wel in je buurt liggen. Nyx is zeer speels en kan zichzelf zeer goed vermaken met een springveertje of balletje die ze door het hele huis sjouwt en dan weer van de trap laat vallen om beneden verder te gaan.

Haar vacht is makkelijk te onderhouden. Ze maakt duidelijke vachtwissels door. ’s Zomers trekt ze echt har zomerjas aan en ’s winters gaat ze weer in haar dikke jasje.

IC. Almighty Nyx Kattenheuvel