Het B-nest van de cattery is geboren op 2 mei 2014 en opgegroeid bij mijn ouders in Alkmaar en bestaat uit 3 katertjes (creme, creme/wit & een rood katertje) & 1 poesje (Lilac tortie met wit). De laatste 2 katertjes zijn het 2 de weekend van augustus verhuisd. Het poesje blijft bij mijn ouders wonen.

Van links naar rechts:

Brad (Nomoya’s Bimo Besar), Fred (Nomoya’s Banyak Bowo), Ginger (Nomoya’s Bentara Bumi) & Bagus Bunga

De trotse ouders zijn Locust Valley’s Inda Merah Putih (Merah) & The Blue Sassenach Chitto (Beertje)

Locust Valley's Inda Merah Putih x The blue Sassenach Chitto

Stamboom van de kittens: http://www.pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1199289;2:1199283&g=4&p=bri&date=iso&o=ajgrep

Zondag 29 juni

Het wordt haast saai, maar de kittens gaan gewoon lekker. Groeien allemaal goed, ze zijn nu 8 weken en allemaal ruim boven de kilo! Volgende week maandag gaan ze voor hun eerste vaccinatie.

Dinsdag 10 juni

De kittens groeien goed (ze worden vrijdag 6 weken en wogen gisteravond tussen de 600 & 700 gram!), eten inmiddels al een aardig portie naast de melk die Merah ze geeft. Het onderling spelen begint echt rouwdouwen te worden en regelmatig rollebollen ze door de kittenren heen. Maar ook gewoon lekker knuffelen vinden ze heerlijk.

Zondag 1 juni

Inmiddels begint het 4-tal op hun manier te spelen en te “sprinten” om vervolgens te verzamelen in het mandje om daar heerlijk te gaan liggen dromen. Ook beginnen ze je nu echt te volgen als je langs loopt en ook beginnen ze al goed zelf te eten. Echte bolletjes beginnen het nu te worden.

En donderdag 22 mei

Het 4-tal gaat lekker, Merah is een paar dagen onrustig geweest. Dit bleek achteraf te liggen aan het feit dat ze niet lekker apart wilde liggen in alle rust met haar kittens, ze wilde gewoon lekker in de woonkamer met ze zijn. Aangezien haar wil, wet is ligt ze nu in de woonkamer. De rust is nu weer helemaal terug.

En zondag 4 mei…

Foto’s van de eerste momenten….