Op dit moment hebben wij kittens!

Mocht u interesse hebben in een kitten uit onze cattery, lees dan ook ons kittenbeleid even door.

Falanghina Orsetti Blue*IT & Anak Tunggal dari Ibu Merah

Op vrijdag 5 mei 2023 is Falanghina ’s avonds bevallen van 5 gezonde kittens, 4 poesjes en 1 katertje. Falanghina is net als de vorige keer een top moedertje en vindt het prima dat haar dochter en Vyara mee moederen. Zeker omdat deze ook het luieren graag voor hun rekening nemen 🙂

De kittens van Falanghina mogen verhuizen rond eind Augustus. Met eventuele vakantie kan uiteraard rekening worden gehouden.

Stamboom van de kittens: –>KLIK<–

18 september

Nieuwe foto’s van Puck! Ze is nog steeds op zoek naar het perfecte plekje.

12 september

Alleen Puck zoekt nog een fijn huisje, waar ze heerlijk alle aandacht gaat krijgen en er een speelmaatje in huis aanwezig is!

30 augustus
Puck is nog beschikbaar!
Even wat bewegende beelden van deze fantastische dame, ze knuffelen zo graag! Hun broer en zus die reeds verhuisd zijn doen het ook super in hun nieuwe huisje.

 

Zondag 20 augustus

Joep & Jill zijn inmiddels verhuisd en Puck & Kensi zijn nog steeds op zoek naar het geschikte plekje op de bank. Deze 2 dames hoeven niet samen te verhuizen, mits er een speelmaatje in huis aanwezig is. Het zijn 2 heerlijke actieve en ondernemende dames, maar maken ook steeds meer tijd om bij je te komen liggen. Zeker Kensi, soms kan je niet eens ergens gaan zitten zonder dat ze al in kroelhouding op de bank ligt.

Kittens 3 juli, de dames Kensi & Puck zijn nog beschikbaar. 2 Heerlijke ondernemende dames die graag in je buurt bezig zijn en altijd wel te porren zijn voor wat actie.

Foto’s van de kittens 3 juni 2023: