Op dit moment hebben wij kittens!

Mocht u interesse hebben in een kitten uit onze cattery, lees dan ook ons kittenbeleid even door.

Nomoya’s Skylar & Helena’s Casanova

Op 22 april is Sky bevallen van 5 katertjes. Inmiddels is Sky helemaal gewend aan het moeder zijn en alles gaat goed met haar en haar zoons.

De kittens van Sky mogen verhuizen rond half Augustus. Met eventuele vakantie kan uiteraard rekening worden gehouden.

2-08-2022

Nieuwe filmpjes van Aiko & Cupido, de 2 zijn zo leuk. Zoals altijd, hoe ouder ze worden hoe duidelijker hun karakter. Cupido is een echte knorrende bankhanger aan het worden en Aiko hangt in je buurt.

Samen stoeien

Cupido

Aiko

Cupido met z’n vader

25-07-2022

Vorige week hebben de mannen hun laatste keuring bij de dierenarts gehad en ook deze keer hebben ze een mooie oké stempel gekregen 🙂 Aiko en Cupido zouden nog steeds graag visite willen krijgen.

Cupido is een heerlijk aanhankelijk katertje, die graag bij je komt liggen (ja, zelfs met dat warme weer…) Komt naar iedereen toe en is altijd in voor een spelletje.

Aiko kijkt wat meer de kat uit de boom bij visite, maar als die hengel tevoorschijn komt dan is hij van de partij! Aiko hangt graag in je buurt en ook zijn spinmotortje loopt zeer goed! Ook is hij een zeer goeie vliegenvanger:-)

3 juli 2022

Afgelopen maandag hebben de mannen hun eerste check-up gehad bij de dierenarts en hebben ze zich keurig gedragen! Ze zijn met vlag & wimpel geslaagd.

Aiko & Cupido zijn nog beschikbaar.

23 juni 2022

Aiko & Cupido zijn nog beschikbaar, de andere 3 mannen hebben inmiddels toekomstig personeel gevonden.

11 juni 2022

Bewegende beelden van de mannen

 

24 mei 2022

Het 5-tal doet het super. Sky is een heerlijk moedertje, ze kletst lekker tegen de kids en ook de andere katten mogen gewoon bij de kittens in de ren komen. Hun vader Casanova vindt de kleine mannen super interessant en probeert steeds meer met ze te spelen.